Contact.

Wil je jouw verhaal delen?

Wij, Andrea Bijen en Jorien Dousma, willen het verhaal achter vrouwelijk genot zo volledig mogelijk vertellen. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar vrouwen die hun ervaringen willen delen. Elke vrouw heeft weer haar eigen verhaal. Hoe meer verhalen, hoe meer herkenning. Ook als je je niet identificeert als vrouw of man, of als je transgender bent, ben je van harte welkom om je verhaal te delen.

Wil jij graag een bijdrage leveren aan dit platform, neem dan contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Heb je vragen, wil je meer informatie ontvangen of op de hoogte blijven, ook dan kun je ons mailen en ontvang je maximaal één keer per maand een update.

Wil je dit platform financieel steunen?

Als je ons financieel wilt steunen dan zijn we daar heel blij mee. Dit platform is een initiatief waar we beiden belangeloos aan werken. Om het platform te blijven updaten zijn we blij met elke vorm van financiële donatie. Het geld zal besteed worden aan apparatuurkosten, technische kosten rondom de website en productionele kosten rondom het ontwikkelen van video’s.

Doneer via onderstaande knop (doorverwijzing naar ING betaalverzoek).

Partner worden?

Wil je als organisatie bijdragen aan de continuïteit van dit platform en ondersteun jij onze missie in meer openheid over seksueel genot? Neem dan contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Dit platform is mede tot stand gekomen in samenwerking met seksuologen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen. Wij hebben een partnership met Seksueel Welzijn Nederland, de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie en De Seksuele Zaak.

Hulp zoeken.

Wil je graag hulp zoeken? Kijk op de website van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie naar een erkende seksuoloog bij jou in de buurt. Alleen seksuologen NVVS hebben een goede kwalificatie. Zij staan geregistreerd in een kwaliteitsregister.

Het orgasmeplatform is een initiatief van Jorien Dousma en Andrea Bijen – Beescene.