De vrouwen.

De vrouwen op dit platform gingen je voor! 

Daar zijn wij heel erg trots op. Samen maken we het platform en we zijn de vrouwen ongelofelijk dankbaar dat ze hun ervaringen willen delen. Ben jij klaar om je verhaal met anderen te delen? Vind jij het belangrijk dat er meer openheid komt over seksueel plezier? Of heb je juist moeite met klaarkomen? Mail het ons en ontmoet elkaar hier!

Wij vinden privacy erg belangrijk en koppelen je naam dan ook nooit aan de video’s. Je bent op die manier niet vindbaar onder jouw naam via zoekmachines.

Wat? Mijn verhaal op beeld? Dat durf ik niet!

Natuurlijk is het spannend om je verhaal te vertellen op beeld. Het is kwetsbaar, confronterend, direct en intiem.

Wij geloven in de kracht van film. Het haalt de afstand weg, het is puur en het haalt het onderwerp uit de anonimiteit. Juist door je verhaal te delen met anderen creëert het ruimte en vrijheid. Zo kunnen we veel van elkaar leren.

Zoveel mogelijk diversiteit.

Om zoveel mogelijk herkenning te vinden, hebben de vrouwen verschillende leeftijden, verschillende culturele achtergronden, sociale milieus en seksuele voorkeuren. Maar het kan nóg diverser. Daarom willen we het platform blijven updaten met meer unieke verhalen en zijn we altijd op zoek naar meer ervaringen. Ook als je je niet identificeert als vrouw of man, of als je transgender bent, ben je van harte welkom om je verhaal te delen.

Waarom geen mannen?

Het platform is bedoeld voor mannen, vrouwen en alles daartussenin. We hebben ervoor gekozen om ons eerst te richten op vrouwen omdat daar de urgentie hoger ligt. Dit betekent niet dat we een uitbreiding van het platform met de ervaringen van mannen uitsluiten. Sterker nog, ook daar zijn nog veel taboes te doorbreken!